Descriere

Daca va plac fluturii atunci trusoul de botez Butterfly este alegerea potrivita.

Cu un iz perfect de primavara , setul nostru de botez este o imbinare perfecta de nuante de roz, ivoire dar si de elemente aplicate precum fluturi si flori.

Trusoul de botez este alcatuit din cutia de botez, rochita si lumanarea de botez.

Cutia de botez este accesorizata cu fluturi, perle si flori. Ea poate fi personalizata cu numele micutei tale. In cazul in care optati pentru personalizarea trusoului,va rog sa bifat “personalizare” si sa ne scrieti ce anume vreti ca noi sa brodam ( numele si data botezului) . Pentru aceasta optiune se aplica o taxa de 150 RON . Diametrul cutiei este de 33 cm si inaltimea de 25 cm .In cutie se afla:

Prosopul preotului
Prosopul bebelusului
Pledul de rugaciune
Panza de mir
Fasa
Sticluta de mir
Cutie prima suvita
Sapun
Capacul cutiei, prosopul bebelusului, panza de mir si fasa sunt cele care se personalizeaza.

Rochita din Trusoul de botez Butterfly o puteti gasi si separat la categoria PRINTESE-ROCHITE PRINTESE. Este captusita cu bumbac delicat, ideala pentru pielea micutei tale. Ea fiind din tiul si dantela moale.

Rochita vine insotita de balerini si turban.
Rochita poate fi: ivoire si roz.
Toate modificarile pe care doriti sa le faceti trusoului cat si numele bebelinei si data botezului ni le puteti scrie dupa ce bifati PERSONALIZARE.

Trusoul de botez Butterfly vine insotit si de lumanarea de botez. Diametrul lumanarii este de 6 cm iar inaltimea de 37 cm. Aceasta este din tiul ivoire cu pamblici si fluturi, in ton cu tema botezului.