Descriere

Dacă vă place culoarea galbenă și fluturii, atunci trusoul de botez My Sunshine este alegerea potrivită.

Cu un iz perfect de primăvară, setul nostru de botez este o îmbinare perfectă de nuanțe de galben, ivoire dar și de elemente aplicate precum fluturi, perle și strasuri.

Trusoul de botez cu fluturi este alcătuit din cutia de botez, rochița și lumânarea de botez.

Cutia de botez este accesorizată cu fluturi, perle și strasuri. Ea poate fi personalizată cu numele micuței tale. În cazul în care optezi pentru personalizarea trusoului, te rog  să bifezi “personalizare” și să ne scrii ce anume vrei ca noi să brodăm(numele și data botezului). Pentru această opțiune se aplică o taxa de 150 RON. Diametrul cutiei este de 33 cm și înălțimea de 25 cm.

În cutie se află:

Prosopul preotului
Prosopul bebelușului
Pledul de rugăciune
Pânza de mir
Fașa
Sticluța de mir
Cutie prima șuviță
Săpun
Capacul cutiei, prosopul bebelușului, pânza de mir și fașa sunt cele care se personalizează.

Rochița din trusoul de botez cu fluturi  My Sunshine o puteți găsi și separat la categoria PRINȚESE-ROCHIȚE PRINȚESE.  Rochița este din tul și dantelă moale, cu pietricele discrete și perluțe aplicate manual, fiind căptușită cu bumbac delicat, ideal pentru pielea micuței tale. Este o rochiță de prințesă adevărată!

Rochița vine însoțită de balerini și turban.
Rochița poate fi albă sau roz.

Trusoul contine și lumânarea de botez. Aceasta are un diametru de 6 cm și înălțimea de 37 cm. Este din tul ivoire cu aplicații de perle și fluturi în ton cu tot setul de botez.