RETUR/SCHIMB


Ne dorim să fiți pe deplin mulțumit atunci când cumpărați de pe site-ul nostru. De aceea, dacă nu sunteți încântat de cumpărăturile făcute, le puteți returna în termen de 14 zile  daca produsul este intact, are eticheta si nu este purtat. Daca aceste conditii sunt indeplinite noi vă vom înapoia contravaloarea lor.

Conform Ordonantei de Urgență Nr. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

“Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”

 • Verificați produsele la recepție, dacă observați un defect de fabricație vă rugăm să ne contactați în scris în maxim 24 de ore de la primirea coletului. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în calcul.
 • Daca produsul nu se potriveste ca marime, ne puteti notifica in scris|(mail,wazzup, sms) in termen de 72 de ore pentru a face returul cu marimea potrivita ,pentru a evita astfel purtarea lui si apoi returnarea.
 • Puteți returna sau schimba orice produs cumpărat de la noi, în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care coletul a ajuns la dumneavoastră.

ATENTIE* NU vor fi acceptate la retur cf. OUG nr. 34/2014 din 04/06/2014 (enumerarea nu este limitativă) produsele:
– care au fost personalizate conform cerințelor clientului (vezi trusou și lumânări)
– care nu mai au eticheta atașată
– care au fost purtate, deteriorate, spălate, murdare
– care din motive de igienă intimă au fost scoase din ambalajul original (ex.: dress, prosop, șosete…)

 • Procesul de retur sau schimb se face doar prin completarea formularului de aici: Formular Retur
  – procesul de retur / schimb NU se realizează telefonic sau prin mesaj text (sms)
  – costul transportului de retur este suportat de către client. Curierul il vom trimite noi la adresa unde s-a efectuat livrarea, in termen de 3 zile lucrătoare de la plasarea cererii de retur sau schimb.
  – Nu înmânați bani curierului decât dacă acesta vă cere explicit. Majoritatea ridicărilor de retur sunt pre-plătite iar contravaloarea transportului retur o oprim din valoarea rambursării.
 • Schimbul se poate efectua doar cu același produs, măsură mai mică sau mai mare. Dacă doriți înlocuirea cu un alt produs, se va considera retur. Urmează procedura de retur de mai sus și apoi plasează o nouă comandă pentru noul produs dorit. Cele două procese sunt independente: returul se procesează separat și vei primi banii înapoi conform procedurii de retur; noua comandă va ajunge la tine ca orice altă comandă.
 • Foarte important este să nu trimiteți dumneavoastră produsele la noi, vom trimite noi un curier să le ridice de la adresa din comandă. Astfel veți beneficia de avantajul unui cost redus de transport și vom putea urmări foarte ușor procedura.
 • Nu efectuăm schimb direct la curier. Orice solicitare de schimb cu o altă măsură va fi operată prin preluarea produsului, recepționarea acestuia în depozitul nostru și apoi livrarea înlocuitorului.
 • În cazul schimbului cu o altă măsură, costul de preluare este suportat de noi. Veți achita doar transportul înapoi către dumneavoastră.
 
 • Produsul/e se ambalează într-un material rezistent, de preferat un plic de transport pentru piese vestimentare (cutiile mari generează costuri de transport ridicate). Lumânările și trusourile ambalați-le în cutia de transport originală.
 • Produsul/e se trimite împreună cu toate etichetele și accesoriile aferente intacte în exact aceeași stare cum a fost recepționat (eticheta sa nu fie rupta, sa nu fie purtat, murdar, deteriorat), în caz contrar ne rezervăm dreptul să refuzăm returul sau schimbul. 
 • Ne rezervăm dreptul de a aplica o taxă de reintrare în stoc pentru produsele ce prezintă urme vizibile sau lipsesc anumite elemente din cele enumerate

Contact:

Cartier Green City, str. 21, | 1 Decembrie, Giurgiu

Telefon: 0765 512 909