Produsele comandate vor fi livrate prin intermediul unei firme de curierat rapid, în sistem door to door, la adresa indicată de dumneavoastră în Formularul de comandă .

Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile cu valori mai mari de 500 lei.

Pentru comenzile a căror valoare este sub 500 lei, costul transportului va fi achitat la livrarea produselor.

Returnarea produselor livrate prin curier se poate face în maxim 10 zile lucrătoare de la primirea lor, în aceeaşi stare în care au fost livrate, fără a fi deteriorate sau cu urme de purtare, în ambalajul original, cu etichetele sigilate şi împreună cu documentele care le-au însoţit.

Solicitarea de retur se face printr-o notificare scrisă la adresa anacristinacalin@yahoo.com în maxim 72 de ore de la primirea coletului, menţionând numele dumneavoastră, numărul şi data facturii şi, opţional, motivul returului.

Returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat şi nu se acceptă retururi expediate prin Poşta Română. Cheltuielile de returnare a produselor sunt acoperite integral de Client şi nu sunt acceptate coletele returnate cu plată ramburs!

Contravaloarea produselor va fi înapoiată în maxim 15 de zile de la data primirii coletului, dacă sunt îndeplinite condiţiile de returnare şi va fi achitată prin virament bancar.

Produsele aferente comenzilor speciale, creaţii unicat cu teme personalizate sau mărimi pe comandă, nu pot fi returnate!

Utilizarea site-ului www.lilme.ro este condiţionată de respectarea Termenilor şi condiţiilor detaliate în prezentul document, precum şi de ansamblul legilor aplicabile şi în vigoare, iar vizitarea şi folosirea acestui site, constituie acordul dumneavoastră implicit de respectare a lor.
Vă rugăm să citiţi cu atenţie informaţiile de mai jos.

Proprietarul îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment conţinutul acestui site, de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau integral serviciile furnizate prin intermediul site-ului, fără o înştiinţare prealabilă individuală sau generală.

Utilizatorilor li se permite accesul, navigarea şi comandarea produselor de pe site-ul www.lilme.ro în limitele menţionate în acest document.

I. Copyright

Designul şi conţinutul site-ului www.lilme.ro (toate textele, imaginile, elemente de grafică web, scripturi şi alte date) NU pot fi reproduse, modificate, afişate sau distribuite în alte scopuri decât cele expres şi legal permise, iar extragerea oricăror informaţii, totale sau parţiale, urmată de utilizarea lor în scop comercial sau folosite în orice altă manieră care contravine intereselor proprietarului, fără acordul prealabil al acestuia, constituie o încălcare a termenilor şi condiţiilor şi se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

II. Informaţii personale

Pentru înregistrarea unei comenzi, utilizatorii site-ului au obligaţia de a introduce în formularul de comandă date adevărate, exacte şi complete, respectiv număr de telefon mobil şi adresa de e-mail validă, adresa de livrare şi persoana de contact. Aceste informaţii sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, informarea telefonică sau prin e-mail şi livrarea produselor prin curier. În cazul furnizării de informaţii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervăm dreptul de a anula comanda respectivă.

III. Politica de confidenţialitate

Datele personale furnizate de utilizatorii site-ului sunt folosite exclusiv în scopul declarat al acestui site (pentru efectuarea comenzilor) şi numai cu acordul prealabil al acestora. Toate informaţiile referitoare la datele personale ale clienţilor sunt strict confidenţiale. Acestea nu vor fi făcute publice şi nu vor fi transmise către terţe persoane sau companii. Confidenţialitatea informaţiilor şi administrarea datelor clienţilor în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, vor fi respectate conform cerinţelor Legii nr.677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise însă autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

IV. Limitarea responsabilităţii

Produsele prezentate pe site-ul www.lilme.ro sunt cu titlu de exemplificare şi, fiind produse realizate pe comandă cu aplicaţii manuale şi în funcţie de stocul materialelor oferite de furnizorii noştri, pot exista uşoare diferenţe de aspect, însă fără a afecta calitatea produselor. Eventualele diferenţe de culoare care pot apărea pe site, depind în principal de specificaţiile tehnice ale monitorului utilizat, acestea nefiind considerate defecte.

Utilizatorul trebuie să studieze cu atenţie descrierea unui articol prezentat pe site, iar dacă descrierea nu este clară, să se asigure de primirea informaţiilor suplimentare înainte de a face comanda, prin intermediul datelor de contact ale furnizorului afişate pe site. Prin înregistrarea unei comenzi se subînţelege acordul clientului de a cumpăra produsele menţionate în formularul de comandă. În cazul în care vreunul dintre produse nu va putea fi realizat sau nu se află pe stoc, clientul va fi informat telefonic sau printr-un e-mail la adresa menţionată de el.

Conform Ordonanţei nr. 130/2000, clientul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, dar obligatoriu printr-o notificare scrisă în maxim 24 de ore de la primirea coletului. Consumatorul este răspunzător de achitarea cheltuielilor aferente returnării produselor către comerciant, conform prevederilor legislaţiei în vigoare.

Nu se primesc colete retur cu plata ramburs. Produsele aferente comenzilor speciale, creaţii unicat cu teme personalizate sau mărimi pe comandă, nu pot fi returnate!

V. Dispoziţii finale

Orice problemă apărută în legătură cu utilizarea site-ului www.lilme.ro sau cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe acest site şi care nu este menţionată în cuprinsul acestui document, va fi rezolvată pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris de către utilizator. În cazul în care nu se reuşeşte soluţionarea conflictului în condiţii amiabile, competenţa revine instanţelor de judecată romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele părţi.